onsdag, april, 2018

I annonssamarbete med Bosch.

I fredags var vi på ett superhärligt event som Bosch hade tillsammans med Food Pharmacy. När vi kom dit var det uppdukat för en spring cleansing frukost. De hade fixat en krämig chiapudding med blåbär, en underbar glutenfri smörgås, te och juice, så gott!

Dessutom hade de fyllt bordet med härliga ingredienser så att vi kunde göra våra egna smoothies. Vi hade alla fått en varsin VitaBoost High Speed Blender som vi fick fylla med våra favorit ingredienser. Vitaboost är verkligen helt fantastisk då den enkelt kan krossa hårda ingredienser som tex is, avokadokärna, frysta bär osv. Smoothien blir verkligen så len och krämig.

VitaBoost har sex program som man kan välja mellan bl.a. smoothies, såser, soppor, glass mm. Dessutom finns ett rengöringsprogram som gör det så enkelt att diska rent den.

Vi gjorde varsin supergod smoothie som vi åt samtidigt som vi lyssnade på Lina och Mia från Food Pharmacy som höll en presentation om tarmfloran. De berättade bla att många symptom som t.ex. trötthet och sömnsvårigheter faktiskt går att bota med hjälp av mat och de gav oss tips på olika ingredienser som  stärker immunförsvaret. För oss är det så viktigt att ta hand om våra kroppar och se till att vi får i oss den näring som kroppen behöver så det var verkligen intressant, lärorikt och så inspirerande att lyssna på Lina och Mia! Att vi dessutom äntligen kan göra precis de smoothies som vi vill med hjälp av VitaBoost gör det ännu enklare att ta hand  om kroppen och förse den med näring. Vi älskar smoothies med frysta jordgubbar, rödbetor osv och tidigare har de bara fastnat i mixern eller så har den gått sönder. Att vi nu kan kasta i precis de ingredienser vi vill underlättar verkligen i vardagen.

Vi älskar härliga, näringsrika smoothies och nu kommer det bli ännu fler framöver!

Läs mer HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *